ثبت نام دوره تشریح الزامات و ممیزی داخلی ISO22000:2018 در اصفهان
در جهانی که ما در آن بسر می بریم مفاهیم و عبارت های جدیدی در حال شکل گیری است طوری که متناسب با رشد و پیشرفت اقتصادی و صنعتی شدن جهان تعریف ها و مفهوم های نوینی به وجود آمده و معرفی شده است در این میان موضوع سلامت و ایمنی محصول و کلیه ی واژه های مربوط به آن از این قاعده مستثنی نبوده است. سیستم مدیریت بهداشت موادغذایی نه به عنوان استاندارد بلکه به عنوان برنامه تضمین ایمنی مواد غذایی سال ها مورد حمایت سازمان های جهانی و کشورهای عمده ی وارد کننده مواد غذایی بوده است.با توجه به اینکه استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ ترکیبی از اصول HACCP و روش های اجرایی آن که در کمیسیون کدکس مواد غذایی تعریف شده اند و نیز برنامه های پیشنیازی آن ( PRPs) است . در این استاندارد تمامی مخاطره هایی که احتمال وقوع آن در زنجیره ی تولید مواد غذایی وجود دارد ( مخاطرات مرتبط با فرآیند و یا تاسیسات و تجهیزات و ……) شناسایی و ارزیابی شده و در نتیجه به راحتی توسط یک واحد فرآوری و یا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل هستند.
استاندارد ISO 22000:2018 ساختار سطح بالای ایزو (HLS) که برای همه استانداردهای ایزو رایج است را اعمال می کند. برخی از تغییرات ISO 22000:2018 نسبت به ISO 22000:2005 مبتنی بر HLS است، در حالی که برخی دیگر از تغییرات به مدیریت ایمنی مواد غذایی اختصاص دارد. استاندارد بین المللی ISO 22000:2018 در تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۱۸ منتشر شد و با توجه به این که از ساختار سطح بالای (HLS) مورد استفاده در اکثر استانداردهای ایزو مانند ISO 9001 و ISO 14001 پیروی می کند، یکپارچه سازی با سایر سیستم های مدیریت ساده تر خواهد بود. سازمانی که در حال حاضر از ISO 22000:2005 استفاده می کند، بیشتر الزامات ISO 22000:2018 را تشخیص خواهد داد. با این حال، چند تغییر اساسی وجود دارد که باید برای انتقال و مطابقت با ویرایش جدید فراهم شود.
هدف:
آشنایی با اصول و مفاهیم سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با زنجیره تولید مواد غذایی، تشریح الزامات و چگونگی ساخت و مستندسازی آن مبتنی بر استانداردهای ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۱۸ و HACCP میباشد.
آشنایی با تکنیکهای ممیزی داخلی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استانداردهای ISO ۲۲۰۰۰:۲۰۰۵ و HACCP و نحوه انجام ممیزی داخلی در سازمانها.
مخاطبان
مدیران ارشد مدیران تولید
مدیران کنترل کیفیت
مسئولین فنی و کارشناسان آزمایشگاه های مواد غذایی
مشاوران و ممیزان سیستم های مدیریتی ایزو
دانشجویان مهندسی صنایع غذایی و تمامی افراد علاقه مند
محتوای دوره:
اصول و ساختار استانداردها و سازمان ایزو
معرفی چرخه PDCAدر استانداردISO 22000:2018
دامنه کاربرد استاندارد
مروری بر تعاریف و اصطلاحات
مفهوم ایمنی مواد غذایی
مفهوم ریسک
تحلیل محیط های داخل و خارج سازمان
معرفی ذینفعان و نحوه شناسایی الزامات آنها
تشریح الزامات مرتبط با رهبری و مدیریت سازمان
آشنایی با خط مشی و ارائه نمونه خط مشی کیفیت
تدوین نقش ها، مسئولیت ها و اختیارات سازمانی
اقدامات مرتبط با مدیریت ریسک و فرصت ها
شناسایی و ارزیابی ریسک در ISO 22000:2018
اصول تدوین اهداف و برنامه دستیابی به آنها
طرح ریزی تغییرات
منابع انسانی – زیر ساخت ها
عوامل توسعه یافته خارجی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
کنترل فرآیند ها – محصولات و خدمات ارایه شده خارجی
اصول مرتبط با صلاحیت و آگاهی کارکنان
ارتباطات از قبیل داخلی و خارجی در ISO 22000:2018
آشنایی با اطلاعات مدون
اصول کنترل بر اطلاعات مدون
طرح ریزی و کنترل عملیات
برنامه های پیش نیازی(PRP)
آشنایی با سیستم قابلیت ردیابی
آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری
آشنایی با ۷ اصل HACCP
کنترل عدم انطباق های محصول و فرآیند
آشنایی با فرآیند بازپس گیری
پایش – اندازه گیری – تجزیه و تحلیل و ارزیابی
اصول ممیزی داخلی در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
بازنگری مدیریت
آشنایی با بهبود مستمر در سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
مدرس دوره :
تیم اساتید آکادمی تخصصی HSE فارسی
مشخصات دوره :
مدت دوره: ۲۴ ساعت
زمان برگزاری: ۱۵٫۱۶٫۱۷ آبان | پنجشنبه و جمعه | ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰
محل برگزاری: اصفهان – خیابان وحید – حدفاصل چهارراه رودکی و خاقانی – روبروی بانک تجارت – کادیک
گواهینامه:
برای شرکت کنندگانی که این دوره آموزشی را با موفقیت طی نمایند گواهینامه بین المللی از شرکت افنور فرانسه اعطا خواهد شد.
سرمایه گذاری برای دوره :
به صورت فردی و آزاد ۴۹۰٫۰۰۰ تومان (شامل هزینه شرکت در دوره، پکیج آموزشی، پذیرایی میان وعده،نهار و صدور گواهینامه)
روش های ثبت نام دوره حضوری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس ISO22000:2018 در اصفهان :
روش اول (اسم نویسی و پرداخت اینترنتی):
تکمیل فرم ثبت نام نهایی (این کار حداکثر ۵ دقیقه زمان خواهد برد)و سپس پرداخت آنلاین شهریه ثبت نام از طریق درگاه الکترونیکی (این کار حداکثر ۲ دقیقه زمان خواهد برد)
پرداخت اینترنتی دوره آموزشی به این صورت است که بر روی دکمه پرداخت الکترونیک زیر کلیک میکنید و وارد صفحه ای می شوید که اطلاعات خودتان را ثبت می کنید (این کار حداکثر ۲ دقیقه زمان خواهد برد) و در ادامه آن وارد درگاه پرداخت اینترنتی بانک مورد نظر خود می شوید. پرداخت اینترنتی از کلیه کارت های عضو شتاب قابل انجام است.
روش دوم (کارت به کارت):
واریز مبلغ دوره آموزش به شماره حساب اعلام شده زیر و تماس با مسئول ثبت نام این دوره آموزشی جهت دریافت مشخصات و شماره رهگیری واریزی شما
روش سوم (پیش ثبت نام رایگان):
با کلیک بر روی تصویر روبرو می توانید این دوره آموزشی را پیش ثبت نام
کنید تا کارشناسان آموزش باشما تماس گرفته و جهت استفاده از دوره ها شما را راهنمایی کنند:
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:
آدرس مرکز: اصفهان – خیابان وحید – حدفاصل چهارراه رودکی و خاقانی – روبروی بانک تجارت – کادیک ( آکادمی تخصصی HSE فارسی)
تلفن: ۰۳۱۹۵۰۲۵۰۱۶ | ۰۳۱۹۵۰۲۵۰۶۳ | ۰۹۱۰۳۵۱۲۸۷۱
ایمیل: training[at]hsefa.ir | hsefagroup[at]outlook.com